Utsövd

Jag vaknade för en halvtimme sen. Sssskkkkköööööönnnnnnttttt! Det var längesedan jag kunde sova så länge och det magonda lyser med sin frånvaro! Idag måste jag ta tag i lite saker här hemma, tvätta, städa, diska. Mindre roligt men det måste göras och det är så jäkla skönt när det är gjort. Finns det något som är så tacksamt som städning och trädgårdsarbete? Shit, jag låter som en kärring! Men vadå? jag tycker om att vara vuxen, när det passar. Finns stunder då jag gillar att vara omogen också men de ska jag bespara er kära läsare.

Ikväll ska jag träffa gamla sydisar och äta något gott inne på Gränden i Malmö. Har inte träffat E och M på jättelänge! Ska bli nice! Jag ska dricka VIN och bara njuta av att jag har sommarlov!

Härligt med trädgård!=)

 Årets första smultron är här....

 .....och många fler är på väg=)

 Gräslöken blommar......

......liksom jasminbusken....

 .....och mina fina penséer=)


dagens iakttagelser

Det finns nog fler skelett i garderoberna hos folk än vad vi tycks vilja tro om dom. Annars hade de inte pissat på sig så fort en fluga suttit på väggen och flugit iväg. Att lära sig stå för sina ord imponerar mer än ett leende. 

Dansexamination idag och gud vad roligt! Fialisa hade dessvärre blivit sjuk och kunde inte komma, men det löste sig hur smidigt som helst för oss ändå, mycket tack vare Jeppa som fick agera stand in! Alla var verkligen jätteduktiga på olika sätt! Gulligast med stor marginal var Tess och Mackelur!=). Fiasko av den jag trodde skulle imponera mest! Jag borde veta bättre än att ha höga förväntningar om den personen.

Efter skolan åkte jag hem till systeryster och Emil för att käka lunch och fika såklart!=) jag fick, klappen, kramen och pussen som vanligt. Finns det något bättre? Moster Di smälter varje gång.

Ikväll verkar det bli resturangbesök. Me like!
 



 


Tre guldkorn

Gick igenom mina gamla cd-skivor och hittade tre guldkorn som jag inte lyssnat på på evigheter. Radioheads OK Computer, Counting Crows August and everything after och soundtracket från Trainspotting. Alltså Sullivan street (CC), Karma police och Exit music (RH) och Perfect day (TS) lyssnade man ju sönder på den tiden men nu ger de mig fan lyckorus. Högstadiet och gymnasiet all over again! Tror jag dör. Flashback? jo tack! Just nu hade jag nog kunnat offra min högra hand för att komma tillbaka till den tiden! Melankolisk bohemflicka i flätor och basker, jo för äkta skulle det va när man hängde på Ariman i Lund. Hahahaha!=)
 
Nuförtiden hoppar man omkring och vrålar TOKYO till flickidolen Danny. Saker och ting har verkligen förändrats.


  bohemian stil

tömd

Idag är jag tömd på energi. Känner mig likgiltlig. fan ryck upp dig. tycker inte om att vara såhär, ha det såhär...
 
Inatt har det tydligen åskat som bara den och jag verkar vara den enda som inte hört någonting vilket är väldigt ovanligt!

Äntligen är hälsoprojektet avklarat. Vår redovisning var ju klart bäst!=) Hoppas bara att kalkonen gillar arbetet lika mycket!

Ikväll blir det nog desperate housewives med mutt och li. Brukar ju vara standard på tisdagskvällar. Borde egentligen åka in till malmö och ta en avskedsöl med Maria, men magen har ont och tågkortet har gått ut. Litar på att Tess dricker den där ölen för mig med=)

Funderardag

Idag har varit en riktigt funderardag. The Honeymoon is over och nu vill jag hålla sommarlov! Tro det eller ej men jag är feed up with all the bullshit going on. Det är så jäkla skönt att sätta sig på tåget och se stadsfasaden sakta försvinna bakom sig. Jag älskar att inte bo i stan. Älskar att ta på mig mjukisar och trätollor och cykla bland dofter av rapsfält och koskit samtidigt som jag nynnar Kalla den änglamarken eller himlajorden om du vill, jorden vi ärvde och lunden den gröna.......

Cykelturen slutade hemma hos mamma som bjöd på rostade mackor och te. Tittade på Design Simon & Tomas och CSI innan jag cyklade hem igen. Klockan är mycket nu och imorgon är det redovisning av hälsoprojektet vilket innebär att det hade varit bra att sova nu. Men nej, är det funderardag så är det....

"tycka om" kurvan

Bland det värsta jag vet är dubbelmoral. Bland det värsta jag vet är att känna mig lurad av någon jag trodde var sann. En dels "tycka om" kurva går bara utför från första början, andras har en kraftigt uppgång under en tid men dalar sakta neråt efter ett tag. Det är nästan värre, eller det ÄR värre. Ribban har åkt ner ett snäpp, tyvärr.

Idag har jag faktiskt längtat efter att komma hem och skriva dessa rader. Idag har jag faktiskt längtat efter att komma hem till någon vars kurva alltid ligger stadigt med en ständig tendes till det högre. Jag Älskar Dig.

MuttisTag

Morsdag idag och då får man ju visa sin uppskattning. Åkte hem till L:s mamma på förmiddagen och hem till min på eftermiddagen. Fina buketter fick de båda två.

Imorgon är det sista rycket med hälsoprojektet som ska redovisas på tis. Ovanligt att "offra" en ledig dag för något sådant.

Fan vad seg jag är nu! precis klämt en påse poppisar, tror jag måste ha nått slags rekord. En sak som är säker är att plinget från en mikrovågsugn får mig att börja utsöndra saliv, lik Pavlovs hundar. Otroligt!

 morsdagbukett

lite bilder från klassfesten igår=)

 (källa:partygrisen)

Minst sagt en väldigt lyckad kväll! Det avnjöts god mat och dryck, sjöng och dansades i gott sällskap. Det kan inte bli mycket bättre.


Moster Di!

Idag har jag passa mitt lilla pyre Emil. Han har öroninflammation så det gick inte så vilt till, blev mest fika och mys. Han klappade mig på huvudet, la sin kind mot mig och sa Di. Jag smälte dirket, sen vi gick vi in på hans rum och dansade.

Eftersom det inte blev någon shoppingrunda i Malmö med Fia idag åkte jag och L till center syd. Jag är nog där minst två grr i veckan och lär mig aldrig hitta, lokalsinne?? hmmm. Jag hittade iaf en jättefin klänning/tunika som jag ska ha imorgon=). För att hänga med i Tess och Marias bränna köpte jag piz  buin´s sun spray och började spraya mig när jag kom hem. När jag satt och väntade på att det skulle torka tog jag flaskan och började läsa lite närmre och upptäcker då till min stora förskräckelse att det står för MÖRKARE hud. Gaaaahhhh! Hoppas jag inte vaknar upp imorgon med en helt onaturlig konstig färg. Typiskt mig.

Nu ska jag hoppa i säng. Blir en lång dag imorgon. Först jobba på JP och sen till Mackelur på klassfest. 

Natti Natti

   Fundersam i jakt på kläder.

La Passion

Baby I love you so I never let you go I´m looking for the place
Waiting for warm embrace I´m living in the space I´m following your trace
Tell me what´s going on Tell me what´s going on I´m gonna make you great
Girl are you air to see Movin´it, come to me

Baby just come to me Don´t break my heart tonight Swinging my soul to side
Baby just come to me Be what you wanna be Using your fantasy
I look your soul to see Baby just come to me Now we can do it right
Holding each other tight Now I can make it right I promise you the light
Waiting untill daylight I got to hand the key Open your heart to me
Now I can set you free Be what you wanna be Don´t wanna be alone
I got to be so strong Don´t wanna be alone

inspiration

Ibland behövs det ny inspiration för att ta upp gamla vanor. Tack Mackelur, jag kan ju inte vara sämre än du!=)

Jag har legat på latsidan nu ett tag, men så är livet, ups and downs. måste bara få in i min skalle att jag inte MÅSTE skriva varje dag. Det behöver liksom inte vara allt eller inget.  

Nu slutar snart skolan. Skönt men lite vemodigt. jag älskar järngänget och vill aldrig skiljas. På lördag är det sista kvällen med gänget hos Mackelur, roligt som bara den! Me like alot!

RSS 2.0