suck...

...Ibland är man inne i stimm, andra gånger inte.

Helgen var fullspäckad. Firade L på fredagen, blev som planerat middag och skumpa, riktigt nice.

Lördagen var det dags för jobbet som diskare igen.  Flöt på ganska så jämt under dagen och tallriksstaplarna hann aldrig riktigt ifatt mig.

Söndagen var det trädgårdsdag. Verkligen på tiden att klippa häck och gräs och köpa lite nya blommor. Efteråt njöt vi välförtjänt av grillad korv och öl. 

Igår var jag som bekant bortlovad till min vft-skola. Det var himla kul att träffa klassen igen, men ganska så påfrestande vissa stunder. Nu kommer jag inte tillbaka förrän i sept.

Upptäckte att vi hade ett fett getingbo under vår parasoll idag. L välte den och ut strömmade en hel svärm. Hoppas det gjorde susen för annars vågar jag inte gå ut imorgon!

Gjorde en annan upptäckt idag också nämligen facebook. Mycket trevlig sida där man kan göra en hel del kära återseende. Väl värd att rekommendera.

Fasen vilket tråkigt inlägg, tycker synd om er läsare.

typiskt

Skulle träffa Ana vid preema macken 13:30 idag för att gemensamt cykla till praktikskolan. 13:20 gick jag ut genom dörren och tänkte "så bra! i god tid för en gångs skull" Just när jag stängt igen ytterdörren upptäcker jag att cykeln inte är där. Va fan!? Jäkla skit också den har stått på stationen sedan jag var på Lilla Torg med V i tisdags. Shit shit shit! Från att ha varit i god tid för en gångs skull, var jag helt plötsligt jävligt sen som vanligt. Fick halvspringa hela vägen till den jävla macken och kom tio minuter för sent. Helt illröd i fejan och svettig var jag när jag kom fram. Fick reda på att jag ska ha min avslutande verksamhetsförlagda tid i en sexa! Jajks! Det som är positivt är att jag haft klassen när de gick i trean, kan vara kul att se hur mycket de utvecklats. Men vad fan gör man i sexan?? Läste lite på nätet och blev helt rädd, känns verkligen som soffilajnen måste uppdatera sig själv i sommar! Innan jag gick hem hälsade jag på Kajsa (min förra handledare). Gud vad jag har saknat henne och förstaklickarna, som för övrigt går i tvåan nu. Jag skämdes att jag inte varit och hälsat på på över ett år när jag lovat så många gånger. Hon sa att barnen frågat mycket efter mig, fick så dåligt samvete att jag ska dit på måndag och vara i klassen hela dan.

Jobbet idag var ganska så tungt. Fick en kastrull rakt i nyllet vilket var mindre roligt. Var färdig med allt 00:30 och tog tåget hem kl ett. Så nu sitter jag här och överväger om jag ska duscha eller inte, dagens i-lands problem.

Imorgon ska jag och L ta igen hans födelsedag eftersom vi båda är lediga. Blir nog en middag och lite skumpa, inte helt fel.

Nä, blir en dusch nu iaf.

Grattis!

Idag ska jag iväg till min praktikskola i Kävlinge och ta reda på vart jag ska vara nästa termin på min avslutande verksamhetsförlagdatid. Spännande. Tror att jag kommer bli placerad någonstans på "mellanstadiet" eftersom jag inte varit där än. Vet inte riktigt hur jag känner för det? Har ju alltid velat arbeta med de yngre barnen upp till trean. Ju äldre barnen blir desto mindre tycker de om skolan  och lärarna, antar att jag får se det som en utmaning. Shit, det börjar verkligen närma sig slutet nu på min utbildning. Kan inte fatta att det gått så snabbt? Men samtidig känns det som en evighet sen jag cyklade till Heleneholm för första gången och gick vilse i gångarna. Mycket har hänt sedan dess. Köpt och sålt min lägenhet i Malmö, flyttat till Kävlinge och blivit sambo, jobbat en massa extra, blivit moster 

L blir 25 år idag! Grattis! Blir dock inte så mycket firande eftersom han har jouren och jag ska inbefinna mig på mitt kära (?) jobb som diskare kl 19. Tydligen har de bokat in så många gäster att de inte vet vart de ska få in alla. Låter som det blir många tallrikar att diska och jag som redan har diskbråck.

Sverige, Sverige älskade vän

 Det var ungefär så här mycket jag firade nationaldagen idag. Flaggan har iofs fladdrat där i över ett år nu, men jag tog mig en extra titt på den idag genom fönstret och lade handen över hjärtat och tänkte på "Du gamla du fria". Nåja, några skyldigheter han man väl ändå som svensk!?


jag är inte bitter...

....ialla fall är det vad jag försöker intala mig själv. Sommaren är här och jag har 442,86:- på kontot. De ska räcka till mat denna månaden, 25-årspresent till L, Grillparty den 16:e, ett antal besök på LT, blommor och dyl till trädgården samt midsommar. Men jag är inte bitter. Och jag gnäller inte heller över hur odiciplinerad jag är som börjat trimma min kropp hela tre månader för sent inför beachen -07. Jag kan inte räkna hur många söndagar jag sagt "imorgon börjar jag, på riktigt!" och måndagar  "amen vad kan en liten chokladkaka till fikan skada?" En chokladkaka blir plötsligt en pizza, ett Mc donaldsbesök, en ostbågspåse på lördagen, och sen är det igång igen. "Imorgon börjar jag, på riktigt!" Men jag är inte bitter, speciellt inte över att jag låtit L spela in mina lovord på mobilen.

(En söndagskväll i mars)
S: Idag är det sista dagen, sen börjar jag på riktigt!
L: Vänta lite jag måste bara spela in detta, ok?
S: Absolut! 
L: Du lovar alltså att det är sista gången du fläskar ikväll!
S: Ja, jag looooooovar! 
L: Inga bågar, inget godis INGET fläsk överhuvudtaget!?
S: INGENTING!
L: På hur länge?
S: Minst tre månader!

Men jag är inte bitter!


Idag åkte jag in till malmö för att träffa V på LT. Jag har ju så gott om pengar så jag tänkte unna mig det. Riktigt trevligt var det i alla fall. Vi åt sallad och drack kaffe och pratade av oss.

L kom och hämtade upp mig på stortorget och sa att jag fick äta vad jag ville idag. "Välj precis vad du vill" Jag valde elefantöra med pommes, bearniese och friterade lökringar eftersom jag började banta i måndags. suck.

Imorgon är det Sveriges nationaldag. Finns det någon som överhuvudtaget firar denna dag?

Mitt i ett äventyr

Sovmorgon idag! Det finns inte mycket som slår det, att verkligen vakna när man är totalt utsövd! Hämtade lillen på dagis. Vägen hem är verkligen ett äventyr, han ser och hör ALLT inget undgår den lilla skiten!=) Traktorer och lastbilar är favoriterna och han kan stå hur länge som helst och titta på fordon som kör förbi. Hemma väntade mommo med äggamackor och kaffe. Gött! Gick till sandlådan sen och träffade hans kompis Astrid. De sprang upp och ner för kullen hur länge som helst och bara älskade det. Helt otroligt vad de kan roa sig lätt! Behövs verkligen inte en massa skitleksaker för att underhålla barn!

Gick bort en runda och tittade på syrrans hus. De flyttar in om 4 veckor, shit vad tiden går snabbt! De har lätt det finaste huset på gatan. Jag kommer bli så avis!

Till sist: Tack för pratstunden igårkväll! Du får mig verkligen att må bra och glömma bort allt tråkigt! Finns inte många som du, om det finns nån överhuvudtagen=)?

En liten tripp

Pyret, systeryster och jag åkte till pappsen för att fika och muntra upp honom lite.


         På väg.


To Mr. Cancer

Du fasandsfulla ondhet som utan samvete hoppar från den ena till den andra. Förgiftar oss, tar över oss, lever på oss. Din lömska parasitjävel, har jag inte sagt åt dig att ge fan i oss!? Du äcklar mig, förgör mig, innan du ens krypit under mitt skinn. Är det inte nog snart? Är det inte nog att du tagit hoppet och tron och lämnat oss med likgiltigheten? Jag vill inte sluta förvånas, tänker inte, bli en slav under din regim.

Ge fan i oss!

välbefinnade

Idag var det den sista avslutningen med klassen. Jag vet, vi har redan haft en del avslutningsfester, middagar, luncher mm men nu var det verkligen den sista! Tror att vi har haft en del separationsångest så vi har behövt öva några gånger=) Vi åkte in till Möllan och åt och drack. Hur soft som helst. Helsingborgarna, El Toro och Jeppa höll sommarlov vid 18-tiden men jag, T och Mack kunde fortfarande inte riktigt släppa taget så vi åkte hem till Mack för att dricka lite skumpa och prata lite till. Blev lite deeptalk, men sånt gillar jag! Tog slutligen tåget hem vid halvnio och cyklade och köpte lite ostisar som tröst. Nu sitter jag här och väntar på att L ska komma hem från jouren. Blir slapp ikväll framför en film. Gött.

 El Toro, Mack och Hbg-tjejen

 Hbg-killen

 Mack and T

spader ess i leken

Underbar kväll! Gränden med E och M. Blev en massa uppdatering av varandras liv. M hade gått och gift sig i New York och E hade tagit körkort. Imponerande. Inte lika imponerad av att de ville hålla kväll vid nio. Nej! Har man tagit sig in till Malmö måste det utnyttjas till max! Ringde till T och frågade om hon inte var sugen på en öl. T kan man alltid lita på, hon är verkligen spader ess i leken! Nu håller jag dig fast för alltid!=) Självklar var M också på, även han ett säkert kort! Vi gick till LT och drack öl och snackade, då mår man som bäst!

Imorgon är det absolut sista dagen med klassen i skolan. Ska käka lunch och förtära ännu en och annan öl, det lär bli nice.

Nu ska jag krypa till kojs, låter det inte alltid så mysigt när man säger så!?=) Godnatt på er allihop!

RSS 2.0