spader ess i leken

Underbar kväll! Gränden med E och M. Blev en massa uppdatering av varandras liv. M hade gått och gift sig i New York och E hade tagit körkort. Imponerande. Inte lika imponerad av att de ville hålla kväll vid nio. Nej! Har man tagit sig in till Malmö måste det utnyttjas till max! Ringde till T och frågade om hon inte var sugen på en öl. T kan man alltid lita på, hon är verkligen spader ess i leken! Nu håller jag dig fast för alltid!=) Självklar var M också på, även han ett säkert kort! Vi gick till LT och drack öl och snackade, då mår man som bäst!

Imorgon är det absolut sista dagen med klassen i skolan. Ska käka lunch och förtära ännu en och annan öl, det lär bli nice.

Nu ska jag krypa till kojs, låter det inte alltid så mysigt när man säger så!?=) Godnatt på er allihop!

Kommentarer
Postat av: taxideluxe

weh weh weh weh weh weh.... weh weh weh weh weh weh. Weh weh weweh weh wehweeueueueueuueeee, weweweweweh wehwweuuuuuuu...... -//- -//- -//- -//- -//- -//- -//- -//- -//- -//- -//- -//- -//- -//-

2007-06-01 @ 17:00:54
Postat av: Emily Malm

Hej gumman!!
Vad kul att få läsa om sig själv... visste inte ens att du bloggade. Få säga att du är begåvad på att skriva... väldigt spännande att läsa om dina bravader! :)
Hoppas allt är bra annars!! Vi får ses nån dag...
Kram emily

2007-12-13 @ 11:34:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0