Nä fy!

Visste ni att vår libido styrs av ett manligt könshormon!? En för låg produktion av testosteron i äggstockarna bidrar till en minskad sexlust hos kvinnor och forskarna har  nu konstaterat att detta manliga könshormon är kvinnans Viagra! Testosteronplåstret går åt som smör i solsken och kommer snart finnas i ett apotek nära dig. Men är det inte sjukt? Klara vi kvinnor inte av att vara sexuella varelser utan ett manligt könshormon!? Är det inte ett bakslag mot den moderna självständiga kvinnan att inte klara av att bli kåt utan tillräcklig testosteronproduktion i äggstockarna? Nä fy!

Vardagen har infunnit sig och jag njuter i fulla drag! Imorgon ska jag och muttilajnen iväg och handla höstkläder inför hösten som, by the way, redan är här.

Igår började en ny spännande termin på lärarutbildningen. På schemat står fyra veckors slutpraktik och ett ca fyrtiosidigt examensarbete. jajks.

Som sagt, vardagen har infunnit sig, men inte riktigt min dygnsrytm. Sitter fortfarande uppe till ett-två på nätterna vilket måste få ett slut. Ska försöka mig på en blund nu.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0